Tak ti zkusím trochu poradit jak si psal
...
....nevím sice jestli jsme na rady ten pravý (abych ti netlačil do hlavy nějaké bludy). Jo a školu uměleckou nemám (škoda..... třeba bych byl slavný a
).
Já třeba moc z hlavy nekreslím .... jsem totiž pintlich a chci mít vše tip top (realistické) a tak spíš podle fotek, obrázků atd...
Všiml jsem si, že hodně kreslíš propiskou, já nevím jestli je to to pravé, mě osobně se teda kreslí pokud jde o koncepty spíš tužkou (občas to teda mastím měkká - tvrdá - nezájem
) Dělám (dělal jsem) teda i tuší a propiskou což je vidět na těch obrázcích, ale s tou propiskou mě osobně to přijde dost ošemetné.... ne každá mi sedne do ruky a to samé náplně a když to necítím v ruce tak to potom stojí za prd...
U tužek je jedna fajn - věc bezva se s něma stínuje, uděláš tmu i jemné stíny. propiskou nebo tuší musíš hodně šrafovat a někdy z toho bolí dost ruka
( teda z jednoho trpaslíka mě bolela fest - tuš a ďupkovací metoda) Pokud jde o styly kresby a šrafování koukni na comiksy.... někdo tečkuje, někdo šrafuje.....
Jo a zajdi do knihovny. Teďka už vychází hodně knížeo o malbě a kreslení a přečti si trochu teorie, to nikdy neuškodí.
A kresli a kresli a kresli. Ty jo sešit z ekonomie byl teda parádně pokreslený .......... UÁÁÁÁÁÁÁÁÁ já chci do školy, to bylo času na blbiny