Právě je pon úno 17, 2025 12:41 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Drak
PříspěvekNapsal: pát říj 03, 2008 12:04 am 
....
....

Moje poslední práce, pro spolužáka, který je členem spolku historického šermu a vymyslel si erb s drakem a pentagramem. Drak je dělaný převážně ve Sculpt Mode :inlove: , textury (až na oči) jsou všechny procedurální. Jinak drak má samozřejmě kostru, aby se dal přionout do potřebného tvaru. Strávil sjem na tom cca 30 hodin čistého času, takže na mě celkem rychlovka :) Výsledný render byl na A3 při 300DPI (3580x4960 pix., 16-bit RGBA TIFF.

jak tak an to koukám, na tom JPEG-u pentagram trochu zanikne. V reálu se bude přenášet na nažehlovací fólii (asi) a na zelenou textilii.

lz

EDIT ADMIN, příloha smazána pro porušení pravidel!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 04, 2008 5:46 pm 
....
....

Trochu mně to připomíná stylově draka ze shreka :) no jinač neukáza by jsi síť to břicho vypada zvláštně :?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 04, 2008 6:55 pm 
......
......

mno, mne tiež drak príde ako taký hravý sheckovský dráčik skôr než pekelný wyrm, ale ničomu to neškodí... škodí mi tam skôr tá textúra na bruchu, a mal by si to podstatne subsurfnúť, lebo ak vidno hrany v tomto rozlíšení, na triku to bude úplne hnusné, ako keď si zapneš v dnešnej dobe quake...
Inak čo tak pridať nejaký lesk tomu pentagramu? strieborná je vždy lepšia ako biela....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 04, 2008 7:01 pm 
.........
.........

Po modelový stránce to není špatný,ale textury jsou nic moc a ani to zářivě bílí pozadí tomu moc nepřidá...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 08, 2008 4:58 pm 
....
....

Kexar: jj, na břichu je problém s deformacemi pomocí armatury, ale zkoušel jsem tisk na A3 ukazovat pár lidem a nikdo si toho nevšiml. Wire máš v příloze.
Antharon: Multires je na Levelu 4, metoda Catmull-Clark, ca 200 000poly Kde vidíš hrany??
Genom: jak řikám, je to za 3 dny, na UV mapu jsem ani nemyslel, i když by se s ní dalo vyhrát podstatně líp. Ve finále tam bílý pozadí nebude, tisk bude na průhlednou fólii a nažehlit na zelenou látku

Přílohy:
wire_forum.jpg
wire_forum.jpg [ 121.55 KiB | Zobrazeno 1709 krát ]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 09, 2008 10:19 am 
.....
.....

S tzmi armaurami by si sa mal pohrat, nielen ze ti to mrsi mesh ale mas tam aj zle napozicovane koncatiny. Napr. ta predna lava noha je ako totalne dolamana.
Edit: celkovo je ale pekny model (vo wire), no vysledok je strasne plosny, skus sa pohrat aj s nasvietenim.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 09, 2008 9:21 pm 
....
....

kracho: vysledek je plosny, bo kaméra je nakonec Ortho... Kdybs toho draka videl zepredu ve vysledny poze, zjistil bys, ze koncetiny ktere jsou dal od pentagrqmu jsem musel..eer, ponekud pridolomit aby to vypadalo dle prani. To bylo splneno, vsici sou spokojeni, takze - jo, zprasil jsem to :). NIcmene do budoucna me napadla jedna scena, jakmile bude cas (ted nekdy ma byt volno, nejake podzimni prazdniny), budu blendit o 107, musim davat dohromady portfolio k talentovkam a kazdy napad/render dobry..

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]