kracho píše:
Pozri, uz len strucne: obslahol myslim tu teoriu, neprijimas kritiku myslim tak ze sa ma snazis presvedcit ze BW v komb.s RGB je proste umenie ci co, ale ta tvoja kombinacia to postrada. Kludne berem to ze tebe sa to proste paci, ale neobhajuj to tym ze sa to pouziva a je to zaujimave.
PS: cital som si to vsetko
O umeni zase mluvis ty, ja tvrdil a tvrdim , ze se jedna o pokus a klidne to nazvu kycem. Dale mi nepodsouvej, ze jsem rekl ze se podobny styl casto (to casto plyne z kontextu tveho prispevku) pouziva - nepouziva proto jsem to take testnul. Je dobre nemyslet schematicky
Treba v reklame jsem podobny styl zaznamenal. Kdo sleduje veci kolem sebe, tak vidi. Porad se mi neco snazis podsouvat. Myslim, ze rada lidi pred tebou celkem strucne a jasne shrnula nedostatky meho vytvoru. Ja nejsem profesionalni grafik, vydelavam si trochu jinak
chybu si muzu dovolit. Takze ja jako amater se pokousim o neco jineho, treba i neumele. A "docela" me to bavi
Ze se ptam co je podle tebe umeni ? Lide co se snazi rikat co je a neni umeni haha to uz tady pred par lety bylo...to opravdu nemusim. No nekdo je mozna vsevedouci.
Take jsem dosel k zaveru, ze v posledni dobe se hodne lidi snazi o fotorealisticky rendering, proste precizni model z fotek, ucebnicove nastaveni render softwaru GB textur a o vse ostatni se postara komp. To umi kde kdo. Vlastne zadna invence, jen rutina, dobre odvedena prace.
Na zaver bych jen poznamena, ze i jedna kriticka poznamka je pro moji budouci tvorbu dulezita... to asi pro kazdeho. Jinak myslim, ze vse dulezite bylo jiz receno. Debata se toci v kruhu...