čau lidi, tak jsem po delší době zase zavítal na fórum a strávil dobře dvě hodiny pročítáním nových příspěvků
ale k věci - rok se s rokem sešel a moje sestra bude slavit osmnáct let svého věku
už minulý rok jsem přemýšlel nad tím, že bych jí dal na narozeniny animaci ale zjistil jsem, že to prostě nestihnu, tak jsem si řekl, že to zkusím další rok
termín mám do 8. října s tím, že aspoň 3 týdny v září mám vyhrazený čistě pro tenhle projekt, resp pro animování, pač modely chci stihnout do konce srpna a účastnit se s nějakým renderem i soutěžě tady na fóru
takže o co pude - většina lidí jí oslovuje Mícho, pročež nelze ignorovat dvojsmysl s mozkem, proto se moje animace bude odehrávat v laboratoři fiktivní společnosti Trashbin Industries
hlavní hrdinkou animace bude mícha, která se oddělí od mozku a prožije v laboratoři malé dobrodružství, na spoustě míst pak budou odkazy na život mojí ségry, podrobnosti zatím ale moc zmiňovat nechci, abyste z toho taky něco měli
jen tak pro zajímavost, spoustu věcí včetně loga Trashbin Industries jsem vymyslel na dovolené v Turecku. Když jsem se snažil představit, jak by takový logo mohlo vypadat, pořád se mi do hlavy hrnuly nějaký kuličky-atomy-molekuly, ale když jsem pak zavřel oči, nemohl jsem vidět nic jinýho, než ženský v plavkách. Slovo dalo slovo a logo Trasbin Industries vychází ze spodního dílu dámských plavek
tohohle tvaru jsem se snažil držet na víc místech, jednak pro zvláštní zařízení na stropě, které na tomhle obrázku vůbec nepoznáte:
druhak např. u digitálních hodin...zařízení na stropě je tak nějak hotový, začal jsem si trochu už hrát i s compositingem:
jedním z hrdinů bude moucha..ten model jsem dělal někdy na podzim 2008a teď se mi náramně hodí, ovšem bude to jen obyčejná mucha, ne Průzkumná Mucha(C)
jinak renderováno v internalu, ale se zaplým raymirrorem trvá snímek minimálně 2,5minuty, což musím ještě zvážit, zvlášť vezmu-li v potaz, že model laboratoře ještě není hotovej, stejně jako hlavní charaktery..
doufám, že nějak pak vyjdu s renderingem...už vidím, jak budu všechno dodělávat na poslední chvílu, budu nevyspalej jak prase a na rendering budu znásilňovat každej dostupnej počítač
držte palce ať to stihnu a komentujte, ať mám motivaci, mám pocit, že kdybych to celou dobu držel pod pokličkou tak by mi z toho hráblo
jo a jestli někdo znáte ségru tak jí o tom neříkejte nebo si vás podám