Vybi: Tenhle model už nechám tak, ale v blízké době plánuji dělat Messerschmitt Bf109E, kde udělám texturu s tou rozmázlou vrtulí, a zas*ání od výfuků asi taky bude...
xixixao: Pozadí se teda pokusím dát do worldu(v tom Messerschmittu) i když s tím nemám moc velké zkušenosti, textura letadla asi nebude o moc lepší, protože ty textury si tvořím sám z 3pohledových nákresů. Co se týče nasvícení, tak nasvítit to zkusím lépe, ale moc bych to s tím světlem nepřeháněl. Chtěl jsem ho totiž vytvořit aspoň trochu realisticky(nevím, jak se mě to povedlo) a né, jak kdyby bylo za sklem, a svítily na něho dvě bodovky(nedej bože více!)...ale samozdřejmě si moc cením tvých rad...
6xx: Díky moc za rady,na již zmíněnou vrtuli dám tu rozmázlou texturu...
ded_obed: U Messerschmittu se pokusím udělat více detailů(takže asi i průhlednost)...
slajfka: -//- (to samé, co u deda_obeda)...
Tidlidam: Díííííky moc, to si ani nezasloužím, a s tím Blenderem->to přijde...
Bumpkin: Jak jsem se již zmínil, textury si vyrábím sám, vše záleží na tom, jaké najdu na googlu ty nákresy...
-------------------------------------------------------------------------------------
Jinak všem moc děkuji za kritiku i hlasování, aspoň vím, co mám u Messerschmittu spravit!!!
...A šťastné BLENDEROVÁNÍ!!!