Právě je stř lis 27, 2024 5:50 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 84 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 18, 2007 1:19 pm 
666
666

KIWI píše:
ještě se zeptám stačí pro ten procesor ten výchozí chladič, nebo je lepší tam dát nějaký jiný. Ani ne tak kvůli přetaktování, ale spíš kvůli hluku.
A jestli máš nějakej svůj oblíbenej ?

Původní chladič postačí, do otáček jde až po vytížení na 100%, i tak není nijak moc slyšet. Nicméně protože přetaktovávám jako o život používám výhradně tyto chladiče.
http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=79&disc=

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 18, 2007 1:20 pm 
666
666

Sagi píše:
Prosim porovnejte s predchozi sestavou, a zkuste odhadnout, ktera z techto dvou sestav je vyhodnejsi a vykonejsi. Dik.

Výkonné jsou +- stejně, druhá varianta mi přijde vyváženější. Osobně bych šel do druhé. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 18, 2007 3:56 pm 
....
....

kuci tohle mam doma ja.... a vrele doporučuju....ten mini vetraček na boku neni vubec slyset....

http://www.tweaknews.net/reviews/xclio_188A_gaming_case/

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 18, 2007 5:06 pm 
....
....

tak tak, ten fan je velmi vykonnej a dela v kompu slusnej pruvan, ja mam
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36099
a sem spokojenej, jede to na nejnizsi otacky a neni to slyset, na nejvyssi otacky to slyset je, ale zase to vzene do pc mnohem vetsi mnozstvi vzduchu nez 120mm

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 18, 2007 8:12 pm 
 ...
 ...

no nevim, ty vetracky v bocnici, popripade na strope skrine, mi neprijdou jako moc dobre reseni, protoze to vyznamne narusuje proudeni vzduchu ve skrini a podle testu (ted bohuzel nevim kde sem to naposledy cetl) byvaji teploty dokonce jeste horsi nez bez techto vetracku... (samozrejme je predpoklad, ze mas vetracky ve predu i vzadu ve skrini)...

K tomu zdroji...LC power bych urcite nebral, pokud chces nejaky levnejsi sahni po Fortronu, jinak sesonic nebo jeste lepe enermax...

jinak mambo je urcite ve sve cenove tride jasna volba...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 18, 2007 8:13 pm 
.......
.......

budu teda nejspis objednavat tu druhou sestavu, nejspis si ale pockam.. kvuli k grafice, ktera ted neni k sehnani... Skrin ma sama o sobe nejake zakladni chlazeni a potrebne dalsi chlazeni bych dystak dokoupil az nekdy dyl..

Muzu si tedy byt jisty ze to zdroj bez problemu utahne? Ze je vsechno kompatibilni a ze se disk nerozpadne za 2 minuty? Sem fakt lama :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 18, 2007 10:16 pm 
666
666

Sagi píše:
budu teda nejspis objednavat tu druhou sestavu, nejspis si ale pockam.. kvuli k grafice, ktera ted neni k sehnani... Skrin ma sama o sobe nejake zakladni chlazeni a potrebne dalsi chlazeni bych dystak dokoupil az nekdy dyl..

Muzu si tedy byt jisty ze to zdroj bez problemu utahne? Ze je vsechno kompatibilni a ze se disk nerozpadne za 2 minuty? Sem fakt lama :D

Zdroj ti to utáhne, v mé mašině je 480W a nemám problém. V téhle skříni je chlazení bez problémů a další není třeba. Add ten šílený ventilátor z boku je machrovina k ničemu, tuny prachu a proudění jak bylo správně řečeno je slušně nadrbané.
Není důležité mít přísun vzduchu jako z turbíny, ale plynulý průtok venkovního vzduchu compem pěkně zespodu a předu směrem nahoru a dozadu. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 18, 2007 10:29 pm 
.......
.......

SirThomas píše:
Sagi píše:

Zdroj ti to utáhne, v mé mašině je 480W a nemám problém. V téhle skříni je chlazení bez problémů a další není třeba. Add ten šílený ventilátor z boku je machrovina k ničemu, tuny prachu a proudění jak bylo správně řečeno je slušně nadrbané.
Není důležité mít přísun vzduchu jako z turbíny, ale plynulý průtok venkovního vzduchu compem pěkně zespodu a předu směrem nahoru a dozadu. :wink:

Asi se tahle skrin opravdu vyplati, i kdyz me vsichni znami kamenuji za tak drahou skrin. Na druhou stranu je tam pomerne dobre resene chlazeni a vypada kvalitne vyrabena. A jak je to s temi dvirky? Neotviraji se samy? Neprekazi moc?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 19, 2007 8:33 am 
666
666

Sagi píše:
Asi se tahle skrin opravdu vyplati, i kdyz me vsichni znami kamenuji za tak drahou skrin. Na druhou stranu je tam pomerne dobre resene chlazeni a vypada kvalitne vyrabena. A jak je to s temi dvirky? Neotviraji se samy? Neprekazi moc?

Ty dvířka jsou jenom na ozdobu. Osobně jsem je sundal. Skříň je promakaná a box na disky s ventilátorem, který ne ně funí je další +.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 19, 2007 3:48 pm 
.......
.......

SirThomas píše:
Sagi píše:

Ty dvířka jsou jenom na ozdobu. Osobně jsem je sundal. Skříň je promakaná a box na disky s ventilátorem, který ne ně funí je další +.

to by me zajimalo jak to bez tech dvirek vypada...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 19, 2007 5:35 pm 
.......
.......

Takze jsem se nechal nakonec premluvit "fundovanymi odborniky" (Promin SirThomasi.. jejich vic :)) .. a rozhodl jsem se, ze na skrini nakonec opravdu usetrim.

Vybral jsem snad dostacujici CoolMaster

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39381

Tim padem jsem mohl investovat do dalsiho modulu A-Data pameti. Takze bych mel 4GB. Bude to takhle fungovat? Vyuzije se ta pamet?

Pochopte, ze budu mit radsi vetsi vykon nez modifikovatelnou skrin.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 19, 2007 5:52 pm 
666
666

Sagi píše:
to by me zajimalo jak to bez tech dvirek vypada...

Kuk... :)

Přílohy:
Poznámka: 1
1.jpg
1.jpg [ 130.41 KiB | Zobrazeno 1860 krát ]
Poznámka: 2
2.jpg
2.jpg [ 79.77 KiB | Zobrazeno 1860 krát ]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 19, 2007 5:55 pm 
..........
..........

SirThomas píše:
Kuk... :)

Rekl bych, ze jsem prave pochopil vyhodu toho typu chladice procesoru, proc ma o 90st vytocenou osu. Dik. :idea: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 19, 2007 5:57 pm 
666
666

Sagi píše:
Takze jsem se nechal nakonec premluvit "fundovanymi odborniky" (Promin SirThomasi.. jejich vic :)) .. a rozhodl jsem se, ze na skrini nakonec opravdu usetrim.

Tim padem jsem mohl investovat do dalsiho modulu A-Data pameti. Takze bych mel 4GB. Bude to takhle fungovat? Vyuzije se ta pamet?

Proč se omlouváš? Je to tvůj stroj a tvoje peníze, každého věc jak naloží s radami fundovaných odborníků. :wink:

Pamět nad 3,3GB využiješ pouze s OS XP 64bit nebo Vista 64bit. Přičemž 64bit Vista nedoporučuji bo nVidia má pořád ovladače v naprosto katastrofálním stavu. :!:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 19, 2007 6:03 pm 
.......
.......

SirThomas píše:
Sagi píše:

Proč se omlouváš? Je to tvůj stroj a tvoje peníze, každého věc jak naloží s radami fundovaných odborníků. :wink:

Pamět nad 3,3GB využiješ pouze s OS XP 64bit nebo Vista 64bit. Přičemž 64bit Vista nedoporučuji bo nVidia má pořád ovladače v naprosto katastrofálním stavu. :!:

Tak to je ovsem na h... :lol: , nejspis ten rozpocet proste nevyuziju :( .. to by me mrzelo :D .. Co se tyce disku, je lepsi SATA II nebo ATA?

No ale doufam ze neni nejaky problem s ovladaci na 8800GT pro WinXp?

Naposledy upravil Sagi dne pon lis 19, 2007 6:05 pm, celkově upraveno 1

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 84 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]