joxer píše:
nejak sem to narychlo hledal a propustnost nevim k cemu je
kazdopadne taktovat nebudu nic, to nedelam rad...
na grafiku teda asi pockam, snad tu u nas bude fakt brzo k prodeji.
a jeste resim jednu vec.nasel jsem na netu shop kde maj o dost levnejsi hardware, ovsem problem je v tom ze nedelaj montaz. mam si koupit pocitac tam kde delaj montaz, nebo si to mam nechat smontovat jinde a nebo to mam smontovat sam? nevim jestli si na to troufam. kdyz se mi neco rozbije tak si to zvladnu vymenit, ale nejsem si jistej jestli bych to zvladnul (napr. jsem se dozvedel ze procesor se k chladici pridelava nejakou specialni pastou, a takovych veci bude mozna vic a tak nevim abych neco nezkazil :) )
Slozit pocitac umí muj mladej uz od 13 let, není to zádna hardcore akce. Na chladici uz pastu mas, není problem, jenom musis byt peclivy a nebat se toho. Ublizit HW neni tak jednoduche jak nekteri rádoby odborníci tvrdí.
Jinak zdroj a teď se Bumkine podrž mám právě od Corsairu 650W, asi se budeš ptát proč.. Jednoduché všechno made in šmejd china a jelikož se pohybuji ve slaboproudu tak vidím ty superkvalitní stejné součástky uvnitř, pokud by jsme opravdu chtěli kvalitní zdroj tak začnem na cca 6-7k a to opravdu nemá smysl .
Jinak křeslo mám za 16000,- / klávesnici za 200,- / myš za 800,- a pod zápěstí jsem si vyrobil podložku na míru.