vezmu to poporade, at nekoho nevynecham. :)
Citace:
smrq: heh a nemyslis ze sem mel s tim pravdu ze to bylo brzo?? dyt od prvni 2.5 (jak sam pises) uplynul skoro rok!! a az nyni to zacina byt pouzitelnejsi a pouzitelnejsi
ale vzdyt jsem, bumpkine, psal, ze jsi me "ukamenoval argumenty". tim jsem myslel, ze jsi me uargumentoval.
Citace:
heh no ja myslel ale ze chce Jankoš projekt dokoncit proto sem to psal ze to chce nejakyho vytrvaliho otravu co bude furt psat kdy to dopises kdy to dodelas.. ale kdyz ti staci dva clanky proc ne
musim opet obdivovat tvuj neuveritelne jizlivy styl psani odpovedi.
(nic ve zlem.) chapes me spatne, ja samozrejme radeji uvitam hotove/komplexni dilko, ale kdyz se stihne pulka, budu radeji, nez kdyz nebude nic.
co se tyce toho uhaneni, v tom nemam problem. klidne vas budu otravovat trikrat do tydne.
Citace:
Jenže...manuál seznamuje uživatele se základy práce v daném programu, ale už né s případnými problémy, radami a tipy, při určité činnosti...k tomu zase slouží tutoriály...ale opět jenže...do tutoriálu se nedá vměstnat vše, co by autor, nebo čtenaři chtěli...
A proto mě v poslední době popadalo nutkání, napsat rozsáhlejší dílo, které by skloubilo prvky manuálu, tutoriálu, rad a tipů, při práci s novější verzí Blenderu. Jsem holt náročnej uživatel a rád mám o svém programu k dispozici nejpodrobnější informace.
zcela bez vyhrad souhlasim, genome.
Citace:
To, jestli by se výsledek presentoval ve formě pdf, nebo by šel do tisku je diskutabilní
och, na tistenou verzi jsem vubec nepomyslel. neco takoveho by me nenapadlo ani v nejdivocejsich snech. ale pokud by to bylo realne, proc ne?
Citace:
Já bych si to spíš představil jako Dokuwiki, která je odvozená z běžně wiki, ke které může mít každý přístup a dopisovat tutoriály/návody/postřehy podle svého. Nebo případně editovat jiné, doplňovat, opravovat a tak dále...
tento pristup mi neni vubec blizky, protoze se pak muze nekontrolovatelne vyrojit spousta pitomin bez potrebne kvality. nehlede na to, ze neci vymazlene texty muze predelavat kazdy trouba. za sebe rikam teto variante ne.
genom pise:
Citace:
klidně bych se projektu ujal.
za sebe rikam ano, spust to. rad se budu v projektu (dle svych aschopnosti a moznosti) angazovat. (pokud by byl zajem, ze!
)