tak asi sem to moc dobre nepochopil ale koukal si na nejake demoreely
to tvoje je spis jak powerpointova prezentace nez demoreel
jedine dve pasaze by sli pouzit... prvni je ta s tim logem a kostkama to je super uvod druha pasaz je ta pistole ktera by chtela doplnit o dalsi dve sekvence bez textury a jen mesh nebo aspon natoceny viewport blenderu....
ostatni si muzu prohlednout v galerkach, od toho to ma byt demoreel ne?? mas prezentovat svuj um, cili ukazat zakldani model nebo postup tvorby finalniho obrazku nebo to jak je to udelany!!
podivej se na nejaky demoreely!!
VFX demoreely jsou ty nejlepsi inspirace!!
http://www.youtube.com/watch?v=okOlstrshT8osobne muj nejoblibenejsi ma v tom prezentaci modelu ukazku meshe a dokonce i animaci auta proste parada (nesaham mu ani po malicek u nohou)
ja ti jinak ale nechci rikat co by si mel a co ne jen te upozornuju ze se tim prezentujes/snazis se tim prodat a kdyz je toho silene moc neni to dobre!!! vzdy ukaz tak 5 veci o kterych si myslis ze reknou o tvy praci to nejlepsi a vzdy se v demoreelu zamer na to co ti jde nejlip (modeling animace texturing ci jiny veci) prece nebudes uakazovat to co ti nejde (jako to ted delas tou powerpointovou prezentaci co tam ted mas)