Krásné, ale tohle je fakt nivel, na který mi ještě hezkých pár let zbývá... Je mi jasné, že modelování reality je základ, to se nakonec doporučuje třebas i kreslířům, ale ty letadla si přece s výjimkou toho zbarvení nevymýšlím, jsou to skutečné objekty, které dělám podle výkresů, fotek a modelů, takže to vlastně cvičení na modelování reality taky je... Ne, opravdu nejsem tak naivní vůl, abych si tu chtěl hrát na designéra, když vím, jak málo umím - prostě mám jen pocit, že dělat to, co mě baví, mě motivuje víc, abych ty roky dřiny ke skutečné kvalitě vydržel. A že přitom vítám konstruktivní podněty od zkušenějších a ty méně náročné třeba i rád pobavím, to snad taky není na škodu, proto sem dávám, co zplodím... Ostatně i takový Denko si v dobách, kdy na tom nebyl líp než teď já, plácal nějaké Starwarsy a fantasy slátaniny, které byly vymyšlené úplně. Na rozdíl od věcí, co dělám já...
Každopádně ale dík, že jste mi navodili trochu depku, na další obrázek se to bude hodit...
G_Taurus píše:
Jergon:Jedna věc je dělat takové obrázky co děláš Ty s technickou kvalitou, která je neobstojná a druhá věc je to propracovat po všech strankách a udělat poveděnější dílko. Pokud si mákneš na všech aspektech 3D grafiky tak to bude o něčem jiném, ale beru, že začínáš, ale klaď si otázku proč se nejdřív učí kreslit realita a až zvládneš realitu exceletně tak se můžeš pokusit o vlastní tvorbu desing apod.
pro info tohle mě vyhecovalo když jsem s Blenderem uměl už něco málo
http://www.3dgrafika.cz/img/_gallery/15/15260.jpg 2 týdny práce z roku vloženo: 18.7.2004