Paul 68 Rageous: Jak už ti naznačili
Kapo,
boogie a
Bumpkin, tak tohle není zrovna nejlepší způsob jak žádat o konstruktivní kritiku. Já poradím rád každému
slušnému člověku se zájmem o grafiku, pokud je to v mých silách. Jakožto pracující člověk sice nestíhám sledovat všechny témata na fóru, takže mi leda cos unikne, ale pokud by se ti jednalo výhradně o můj názor, bylo by např. lepší napsat soukromou zprávu a já (i když to třeba nebude hned) rád odpovím a poradím
. Chybama se člověk učí, tak já doufám, že tě to trošku pro příště morálně nakopne.
Teď teda k tomu plakátu.. no popravdě mi tam chybí spousta věcí. Osobně bych zvolil jiné písmo, očividně se jedná o rock, tak proč nezkusit pohledat trošku rockovější font?. Taky mi tam chybí zajímavější pozadí... Já osobně rád používám různé stěny a podobné povrchy, pohraju si s jejich kontrastem, trošku je jinak vycoloruju a mám vystaráno. U těch spodních údajů kdy a kde mi příjde špatná čitelnost, je tam trochu přehnaný efekt toho razavějícího železa, nebo co to je. I ten obrys kytary be šel provést zajímavěji. Nejlepší by bylo něco vygooglit (ale né zase kopírovat!!!) pro nějakou tu inspiraci, možná tě pak něco lepšího napadne. Peace.
b]boogie[/b]: Těma vektorama jsem chtěl říct vertexy... Myslel jsem tím, že v tomhle případě jim nedávám třetí rozměr, mají teda strukturu 2D.. měl jsem to líp popsat
.
b]Bumpkin[/b]: Blender je prostě univerzál :D
Pro lepší představu screen.. jinak díky všem